Landsmesterskap i dressur 2016 PDF Skriv ut E-post

20. - 21. august arrangerte Sørlandsparken Rideklubb FERD og NRYF's Landsmesterskap i dressur på Epona i Kristiansand. Team Hesby gjorde det veldig bra.

Cathrine Herløvær og Coolcat startet LB:2 på lørdag og FEIs innledende program for children B (LB) på søndag. Lørdag hadde de en feilridning, men fikk allikevel en flott 2. plass med 66,6%. Søndag vant de klassen med 67,334%. Sammenlagt ble det sølv i LB hest, bare 0,3% bak gullet.

Alma Løvås-Sandvik og Gold Queen startet FEIs lagprogram for children (LA) på lørdag og LA:3 på søndag. Lørdag vant de klassen med 68,389%. Søndag var de litt uheldig, Gold Queen fikk tunga over bittet, noe som ødela litt i noen av øvelsene. Med det holdt allikevel til en flott 2. plass med 66,667%. Sammenlagt ble det sølv i LA ponni.

Tirill Ahlgren og Engas Maxmillion startet LA:4 på lørdag og MC:1 på søndag. Lørdag vant de klassen med 68,854%, dagens høyeste prosent uansett klasse. Lørdag vant de klassen med 65,806%. Med to 1. plasser ble det også GULL sammlagt, Tirill og Max er Landsmester i LA/MC hest.

Kristin Fredriksen og Vladimir startet MB:2 på lørdag og MB:3 på søndag. Galoppbyttene satt ikke helt, men de hadde ellers to fine runder til 61,029% lørdag og 61,863% på søndag.

Vi gratulerer alle rytterne og trener Mette Albretsen med strålende resultater.

Foto: Anne-Lene Ahlgren. Du finner flere bilder på Stall Hesbys Facebook side.

Cathrine

Alma

Tirill

Kristin og Vladimir

Cathrine

Cathrine og Coolcat

Alma og Gold Queen

Tirill og Max

Medaljeseremoni Landsmester LA/MC hest: Tirill Ahlgren


Tilbake til Nyheter


 
Disse nettsidene er søkemotoroptimalisert av Idéhuset Albretsen i Tønsberg.
Klikk her for å ta kontakt om du ønsker å høre mer om hvordan du kan skape mer trafikk til ditt nettsted.