Elitestevne dressur 28. - 29. januar PDF Skriv ut E-post

28. - 29. januar arrangerte Sørlandsparken Rideklubb lands- og elitestevne i dressur på Epona. To ekvipasjer fra Stall Hesby startet.

Alma Løvås-Sandvik og Gold Queen debuterte i FEI, som er det høyeste nivået i ponnidressur. Lørdag var det FEI's lagprogram for ponni. Gold Queen var litt våken og ville helst ha fart og moro, noe som førte til flere feil i programmet. De fikk bl.a galopp i begge travøkningene. Men Alma red på, og de endte med 59,743%.

Søndag var det FEI's individuelle program for ponni. Denne gangen oppførte Gold Queen seg, men Alma red feil to ganger. De fikk allikevel 63,744%, og er kvalifisert for Hallmesterskapet, som arrangeres i Hønefoss 18. - 19. mars.

Martine Mansåker og Bonan-Kick startet i de samme klassene, og kom på 4. plass begge dagene. Lørdag med 67,692%, og søndag med 67,154%.  I det individuelle programmet på søndag lå de an til over 70 %. Men i galoppdelen reagerte dessverre Bonan flere ganger i det ene hjørnet, noe som ga 3,5 i snitt på 4 øvelser og trekk i lydighet.

Etter helgens flotte resultater er Martine og Bonan tilbake på Elite-/Landslags-gruppen i ponnidressur. De er også tatt ut som 1. reserve til Arctic Equestrian Games i CDIP klassene som går av stabelen 20. - 22. februar på Oslofjord Convention Center. Her stiller Norge med 3 ponniekvipasjer til start.

Vi gratulerer begge jentene med flotte resultater.

Tilbake til Nyheter

 
Disse nettsidene er søkemotoroptimalisert av Idéhuset Albretsen i Tønsberg.
Klikk her for å ta kontakt om du ønsker å høre mer om hvordan du kan skape mer trafikk til ditt nettsted.